fbpx

Spaans leren in...

Wij vinden Spaans studeren in een Spaanstalig land een unieke ervaring, dat wil je niet missen!
De onderstaande scholen zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans als vreemde taal. We hebben ze zorgvuldig geselecteerd. Het zijn stuk voor stuk professionele scholen die je kunt vertrouwen. Je zult daar zeker een prachtige tijd beleven en een ervaring rijker zijn!

Spaans in Spanje leren

Pak je korting hier!

Spaanse les in Spanje

We blijven op zoek naar goede ervaringen voor je. Ken je een andere goede Spaanse school in Spanje of in een ander Spaanstalig land en wil je deze aanbevelen? Geef ons dan een seintje

Valencia

Costa de Valencia is een taalschool in het hart van Valencia, gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans aan buitenlanders.

Pamplona

De lessen in Pamplona Learning zijn gericht op de student en zijn/haar leren en vooruitgang.

Madrid

AIL Madrid heeft een fantastische centrale ligging naast het prachtige Retiro Park in de wijk Salamanca, terecht beschouwd als een van de meest aantrekkelijke delen van Madrid.

Málaga

Ail Malaga is een Spaanse school met meer dan 10 jaar ervaring die verschillende soorten cursussen aanbiedt voor Spaans leren als vreemde taal. Ze bieden pakketten aan met cursussen Spaans

Sevilla

Spaanse taalcursus voor alle niveaus. Met kleine groepen en ervaren docenten leer je in een ontspannen sfeer snel en effectief Spaans.

Stuur ons een appje.