fbpx
Ontdek de charme van Spanje en alle Spaanssprekende landen in onze workshops!

In onze boeiende reeks workshops dompel je jezelf onder in de Spaanse cultuur en taal op een unieke manier. Wil je de basis van het Spaans leren voor je komende vakantie? Of geniet je liever van een authentieke Spaanse culinaire ervaring? We hebben voor elk wat wils!

Dompel jezelf onder in de Spaanse cultuur! Samen koken we een heerlijk menu met Spaanse muziek en wijn. Ideaal voor vrienden, familie en singles. Alles wordt in het Nederlands gepresenteerd. Beperkte plaatsen, dus reserveer snel. Tot snel!

We zullen samen films (series, korte films of reclame) bekijken en deze gebruiken als gespreksonderwerpen om te praten over de personages, de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, en nog veel meer. Daarnaast zullen we leuke en boeiende gesprekken voeren met behulp van spellen zoals “De moordenaar vinden” en andere vergelijkbare spellen, waarbij conversatie de sleutel is om ons doel te bereiken.

Ga je op vakantie naar een Spaanssprekend land? Doe mee aan onze basiscursus Spaans. Leer hoe je om de weg kunt vragen, vragen kunt stellen over plaatsen en restaurants, en essentiële woorden kunt uitspreken. Geniet van authentieke Spaanse tapas en drankjes terwijl je leert! Meld je vandaag nog aan!

BLOG

Stuur ons een appje.