fbpx

GRATIS PROEFLES SPAANS

Onze unieke methode benadrukt het praktisch gebruik van de taal, en je kunt niet alleen deelnemen aan een gratis proefles Spaans om te ervaren hoe onze lessen zijn, maar ook om te ontdekken of onze cursus bij jou past en onze methode van lesgeven jou bevalt. Je kunt snel en effectief Spaans leren spreken met onze beste Spaanse cursus, in kleine groepen, terwijl gezelligheid en interactie centraal staan.


Ter conclusie, je kunt niet alleen een gratis proefles Spaans volgen om te ervaren hoe onze lessen zijn, maar ook om te ontdekken of onze cursus bij jou past en onze methode van lesgeven jou bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat je enthousiast zult zijn over onze cursus en dat je na de proefles direct verder wilt leren.

Kom naar onze Gratis Spaans proefles en ontdek hoe leuk het is om Spaans te leren.

Zorg ervoor dat je je telefoonnummer goed invult, want we sturen je zo snel mogelijk een bevestiging van dit formulier.

De opname (en wat foto´s) van deze proeflessen kunnen eventueel voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
– In al onze aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing –

Meld je aan voor onze Gratis Spaans proefles en ervaar onze lesmethode zonder verplichtingen.

Bij Si Spaans Leren staat de persoonlijke aandacht voorop, zodat iedereen de taal op zijn of haar eigen tempo kan leren. Meld je vandaag nog aan voor onze cursus Spaans en ervaar hoe leuk het is om Spaans te leren!

Meld je hier aan!

Onze unieke methode

Regelmatig horen we van onze studenten dat Spaans leren bij ons niet alleen heel leuk (en gezellig) is, maar dat het bovendien niet moeilijk is. Zonder er hard voor gewerkt te hebben, spreken ze ineens een aardig woordje Spaans. Zou dat komen door onze unieke methode? …

Lessen vol energie (…)
Nadruk op communiceren (…)
Meer lezen? Onze unieke methode

Onze Gratis Spaans proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze unieke methode,

BLOG

Stuur ons een appje.