ONZE VOLGENDE GRATIS PROEFLES IN MAART EN APRIL

Wij bieden de beste Spaans cursus met nadruk op het spreken en kleine groepen, zodat je snel en effectief Spaans kunt leren spreken. Bij Si Spaans Leren kun je op een interactieve manier Spaans leren, waarbij de nadruk ligt op het praktisch toepassen van de taal.

Twijfel je nog of onze cursus Spaans iets voor jou is? Dan kun je een gratis proefles volgen om te ervaren hoe onze lessen zijn. Op deze manier kun je zien of onze cursus bij jou past en of onze methode van lesgeven jou bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat je enthousiast zult zijn over onze cursus en dat je na de proefles direct verder wilt leren.

Bij Si Spaans Leren staat de persoonlijke aandacht voorop, zodat iedereen de taal op zijn of haar eigen tempo kan leren. Meld je vandaag nog aan voor onze cursus Spaans en ervaar hoe leuk het is om Spaans te leren!

Meld je hier aan!

De opname (en wat foto´s) van deze proeflessen kunnen eventueel voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Durf je een spel te proberen? Klik hier

Onze unieke methode

Regelmatig horen we van onze studenten dat Spaans leren bij ons niet alleen heel leuk (en gezellig) is, maar dat het bovendien niet moeilijk is. Zonder er hard voor gewerkt te hebben, spreken ze ineens een aardig woordje Spaans. Zou dat komen door onze unieke methode? 

Lessen vol energie (...)

Nadruk op communiceren (...)

Meer lezen?
Karin
KarinStudent Daalmeer
Read More
Met veel plezier heb ik Básico 1 en 2 afgerond en ik kijk uit naar Básico 3! Vanessa en Flavia zijn twee enthousiaste leuke docenten en de groepen zijn klein waardoor je veel kunt oefenen. Ik kan iedereen die Spaans wil leren deze lessen aanbevelen. Bedankt Vanessa en Flavia, groet
Jeanette
JeanetteStudent Krommenie
Read More
In Krommenie heb ik Basic 1 met heel veel plezier gevolgd., met Flavia als docente. Voor iemand die op een leuke manier Spaans wil leren, is dit een echte aanrader! Er wordt in een plezierige en ongedwongen sfeer lesgeven en het is bijna niet te geloven hoeveel je in 10 lessen al heb geleerd. Ik kijk dan ook al uit naar de vervolgcursus, Básico 2👏. Bedankt Flavia en groeten.
Vera
VeraStudent Daalmeer
Read More
Gisteren Básico 1 afgerond. Veel geleerd op een heel leuke manier!! Dank wel Flavia 😘 Nu verder in Spanje en wie weet in de winter weer bij jullie. Lieve groeten, Vera.
Maurice
MauriceStudent Daalmeer
Read More
Super goed, leuke en leerzame lessen. Niet twijfelen, gewoon doen.
Wouter
WouterStudent Daalmeer
Read More
10 lessen Básico 1 gevolgd in voorbereiding op onze vakantie naar Mexico. Duidelijk lijn in de les stof prettige locatie goede tijden en onze lerares Tamara was geweldig. Iedereen in de klas kon goed meekomen en wij hebben zeker een goede basis gelegd voor onze vakantie.
Henriëtte
HenriëtteStudent Daalmeer
Read More
Flavia en Vanessa zijn beiden erg enthousiaste en goede docenten. Wat een positieve energie! De lessen zijn heel interactief, waarbij je veel oefent met luisteren en spreken. Afgelopen zomer ben ik 6 weken in Spanje geweest en heb alles wat ik geleerd heb goed kunnen gebruiken. Ik heb twintig lessen gevolgd en heb me hiermee al zo goed kunnen redden. Ik heb de weg kunnen vragen (en ook het antwoord begrepen 😉) , kleine gesprekjes gevoerd, menukaarten kunnen lezen en zelfs een hotelkamer kunnen reserveren via de telefoon. Ik kan Si Spaans Leren van harte aanbevelen!
Saskia
SaskiaStudent Daalmeer
Read More
Básico 1 & 2 gedaan. Superleuke, gezellige maar vooral ook leerzame lessen!! Wij hebben les gehad van Vanessa, een enthousiaste, geduldige en duidelijke lerares vol humor. Wij gaan dan ook met de hele groep verder met Básico 3!
TheaStudent Alkmaar Centrum
Read More
Wat een heerlijke manier van lesgeven. Heel ongedwongen en ontspannen manier van lesgeven met een superleuke docente. Erg bedankt.👌
Previous
Next

Volg ons voor meer tips, recepten, grappen en meer.

Volg ons voor meer tips, recepten, grappen en meer.