fbpx

Wat ga ik leren?

Het doel van onze lessen is vooral communiceren. Maar natuurlijk leer je ook de grammatica die hiervoor nodig is. De lessen zijn gebaseerd op het Gemeenschappelijk Europees referentiekader. We houden in de lessen rekening met de specifieke behoeften van de groep.

Door gebruik te maken van diverse (spel/oefen) materialen hebben we meer plezier en wordt de les dynamischer. De online groepen bestaan uit 5 tot maximaal 8 studenten waardoor interactie en participatie gewaarborgd worden.

Meer lezen over Onze unieke methode

Básico 1, 2 & 3 / Conversación 1

(Beginner 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Intermedio 1, 2 & 3 / Conversación 2

(Gevorderd 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Avanzado 1, 2 & 3 / Conversación 3

(Vergevorderde 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Superior 1, 2 & 3 / Conversación 4

(Expert 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?