fbpx

Wat ga ik leren?

Spaans leren op een unieke manier: Si Spaans leren

We zijn er trots op dat onze studenten regelmatig aangeven dat ze onze unieke methode heel leuk en gezellig vinden, en bovendien snel Spaans leren spreken zonder er hard voor te werken. We geloven dat dit te danken is aan onze ervaring als gediplomeerde docenten Spaans, gecombineerd met onze eigen ervaringen als volwassenen die een nieuwe taal moesten leren.

Onze unieke methode is ontwikkeld voor volwassen Nederlanders die naast hun drukke dagelijks leven Spaans willen leren. Onze lessen zijn energiek en gevuld met communicatie-oefeningen en spelletjes. Ons boek met grammatica-oefeningen is exclusief ontworpen voor onze studenten. Tijdens de 75 minuten durende lessen spreken we geheel in het Spaans, maar als je ons niet begrijpt, leggen we het natuurlijk in het Nederlands uit.
Onze docenten spreken Spaans en Nederlands. We bieden cursussen Spaans aan, met online lessen en de nadruk op het spreken van de taal. Onze kleine groepen worden geleid door zowel Spaanse als Nederlandstalige docenten, waardoor we de best gewaardeerde cursus bieden. We bieden Spaans op locatie en online aan.

Kom bij ons voor een proefles om onze methode zelf te ervaren en Spaans te leren spreken tijdens het spelen.

Wat ga ik leren?​​

Het doel van onze lessen is vooral communiceren. Maar natuurlijk leer je ook de grammatica die hiervoor nodig is. De lessen zijn gebaseerd op het Gemeenschappelijk Europees referentiekader. We houden in de lessen rekening met de specifieke behoeften van de groep.

Door gebruik te maken van diverse (spel/oefen) materialen hebben we meer plezier en wordt de les dynamischer. De online groepen bestaan uit 5 tot maximaal 8 studenten waardoor interactie en participatie gewaarborgd worden.

Meer lezen over Onze unieke methode

Básico 1, 2 & 3 / Conversación 1

(Beginner 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Intermedio 1, 2 & 3 / Conversación 2

(Gevorderd 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Avanzado 1, 2 & 3 / Conversación 3

(Vergevorderde 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Superior 1, 2 & 3 / Conversación 4

(Expert 1, 2 & 3) Wat ga ik doen in het Spaans?

Dit test bepaalt op welk niveau zij zich mogen inschrijven.

Stuur ons een appje.