fbpx

Jávea: waar de bergen vol geiten zijn en de marktkooplui je overladen met sinaasappels en inktvis!

Welkom in Javea!  ook wel bekend als Xabia – de stad waar je zowel de zee als de bergen kunt zien zonder een stap te verplaatsen. Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen, te genieten van de zon en te verdwalen in smalle straatjes, dan ben je hier aan het juiste adres.

In Javea vind je vele prachtige stranden, waaronder Playa del Arenal, waar je kunt genieten van het zand, de zee en de vele leuke bars en restaurants. Maar pas op voor de kwallen – deze ongewenste zeedieren kunnen je dag snel verpesten!
Als je op zoek bent naar een beetje avontuur, kun je altijd gaan wandelen in de bergen rond Javea. Maar wees gewaarschuwd: er zijn veel geiten in de heuvels en die kunnen nogal nieuwsgierig zijn. Laat je niet misleiden door hun schattige uiterlijk, want voor je het weet hebben ze je hele rugzak leeggegeten! 
In Javea zijn er ook veel leuke markten, waar je heerlijk verse groenten, fruit en vis kunt kopen. Maar let op voor de marktkooplui, want die zijn behoorlijk vasthoudend. Voor je het weet sta je met tien kilo sinaasappels en een paar kilo inktvis in je handen!
Kortom, Javea is een geweldige plek om te bezoeken. Dus pak je koffers, zet je zonnebril op en geniet van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft!

Ben je in Jávea geweest? Wat denk je? Wil je iets kwijt? Laat hier je reactie achter.

Laat een reactie achter

Stuur ons een appje.