fbpx

Hoe Joline en Greja hun Passie voor Spaans Leren Delen bij Si Spaans Leren

Vriendschap en Avontuur. Het was vier jaar geleden toen Joline en haar vriendin Greja bij Si Spaans Leren kwamen voor hun allereerste les Spaans. Ze waren meteen enthousiast en begonnen met de ‘Básico’-cursus voor beginners. In een mum van tijd wisten ze al hoe ze ‘conduzco’ moesten vervoegen – iets wat voor sommigen al snel te ingewikkeld bleek.

Maar niet voor Joline en Greja! Ze volgden niet minder dan negen cursussen bij Si Spaans Leren en genoten van de afwisselende en leerzame lessen. Het allerleukste vond Joline het schrijven van verhaaltjes over haar activiteiten. En Greja? Die genoot van het maken van het huiswerk. Ja, echt waar!

Ze hadden het geluk om les te krijgen van zeer vakkundige docenten bij Si Spaans, die een ontspannen sfeer wisten te creëren waarin je met plezier een heleboel kunt leren – en waarbij je gewoon fouten mag maken. En als je dan ook nog eens lekker films kunt kijken, wordt Spaans leren toch gewoon leuk?

Joline en Greja waren zo toegewijd aan hun Spaanse studies dat ze elkaar elke week ontmoetten voor een lekkere kop koffie of lunch na de lessen. Ze waren al goede vriendinnen voordat ze begonnen met hun Spaanse studies bij Si Spaans Leren maar, ze genoten van hun vriendschap terwijl ze samen de taal en cultuur van Spanje leerden en ontdekten. Elke week ontmoetten ze elkaar na de lessen voor een gezellige kop koffie of lunch.

En wat gebeurde er toen Greja en haar man op vakantie gingen naar Spanje na maar liefst 30 lessen? Ze stapte per ongeluk in de verkeerde bus! Maar in plaats van in paniek te raken, besloot ze te zeggen: “Qué estúpido” – “hoe stom”. Tot haar verbazing antwoordde de buschauffeur: “¿yo soy estúpido?” (“ben ik dom?”). Greja, nog steeds een beetje in de war, zei: “sí, un poco” (“ja, een beetje”). Maar in plaats van haar eruit te gooien, liet de buschauffeur haar blijven zitten. Wat een held!

Dus als je net als Joline en Greja van Spaans leren houdt, ga dan naar Si Spaans Leren! Je zult niet alleen veel leren, maar ook nieuwe vrienden maken en plezier hebben terwijl je je passie volgt. Spaans leren is immers niet alleen nuttig, maar vooral heel leuk!

 

Ben jij ook student van Si Spaans Leren geweest en wil je jouw ervaringen delen? Schrijf ons hier uw opmerking. Heb je leuke verhalen om te delen in deze blogposts? Contacteer ons op info@sispaansleren.nl

Laat een reactie achter

Stuur ons een appje.