fbpx

Cursus Spaans Alkmaar – Daalmeer

Cursus Spaans Alkmaar

Cursus Spaans Daalmeer

Onze Spaanse lessen vinden plaats in het Wijkcentrum van Daalder in Daalmeer, Alkmaar. Dit is een zeer comfortabele locatie met een gezellige bar waar je koffie, thee of iets anders kunt halen om mee te nemen naar je les. Parkeren is gratis.

 

Hier worden onze cursussen Spaans gegeven in Daalmeer

Energieke lessen

Dit was uitdagend, want bestaande Spaanse lesboeken zijn vaak te algemeen, gebaseerd op andere moedertalen. 
Daarom heeft Si Spaans leren een eigen lesmethode ontwikkeld die exclusief is ontworpen voor onze eigen studenten: volwassen Nederlanders die Spaans willen leren naast hun vaak drukke dagelijkse leven. Onze studenten komen soms vermoeid naar de les na een drukke dag. Wij zorgen ervoor dat de studenten niet nog vermoeider en met een lading huiswerk naar huis gaan. Onze lessen zitten boordevol energie, en het huiswerk dat we geven is optioneel en niet noodzakelijk om de volgende les te kunnen volgen. De nadruk ligt op communicatie in de leermethode van Si Spaans leren. We hebben ons eigen boek met grammaticaoefeningen, en tijdens de lessen doen we luisteroefeningen en spelen we spelletjes. De lessen duren 75 minuten en worden volledig in het Spaans gegeven, afgestemd op het niveau van de studenten. Zo ben je de hele les daadwerkelijk effectief bezig met de taal. Als er onduidelijkheden zijn en je begrijpt ons echt niet, leggen we het natuurlijk in het Nederlands uit. Overweeg je om een proefles te volgen om onze methode zelf te ervaren?

Bij Si Spaans leren bieden we ook gratis niveautesten aan, zodat je precies kunt bepalen welke cursus het beste bij jou past. Hiermee zorgen we ervoor dat je optimaal kunt profiteren van onze lessen.

Bovendien kun je hier  onze volledige aanbod aan cursussen bekijken, inclusief actuele lesdata en inschrijfmogelijkheden. We staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je Spaanse taaldoelen.

Stuur ons een appje.