fbpx
Spaans leren is niet moeilijk!

Een taal leren is nooit makkelijk en vergt een hoop doorzettingsvermogen. Maar -hoe ondoorgrondelijk de taal nu misschien nog voor je klinkt-: volgens velen die je voorgingen is Spaans een van de makkelijkste talen om te leren.

Onderdompelen in de taal
Bij Si Spaans Leren laten we onze cursisten vanaf het prille begin zoveel mogelijk in aanraking komen met de taal. In simpele bewoording, toegespitsts op het niveau , spreken de docenten zoveel mogelijk Spaans. Als het echt niet anders kan, spreken we uiteraard Nederlands. Met behulp van spelletjes en veel oefenen worden cursisten direct in de taal ondergedompeld. We werken met kleine groepen, zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen geven en er ruimte is voor conversatie. Omdat veel bestaande lesmethoden toegespitst zijn op grotere groepen en op jonge mensen (schoolgaande kinderen), ontwikkelden wij onze eigen lesstof met thema’s die volwassenen aanspreken.

Sonro… wat?
En –natuurlijk-  besteden we veel aandacht aan de uitspraak, zodat binnen de kortste keren woorden als armadillo en sonrojado zonder moeite je mond uit rollen en je niet langer zo hoeft te worstelen als de mensen in dit filmpje!

Stuur ons een appje.