fbpx

Pamplona

Spaans leren in Pamplona, Spanje

De lessen in Pamplona Learning zijn gericht op de student en zijn/haar leren en vooruitgang. Daarom wordt bij de voorbereiding van de sessies rekening gehouden met de herkomst, leeftijd, leerstijl, behoeften enz. van de leerlingen. De voertaal in de les is alleen Spaans. De sessies proberen zowel de betrokkenheid van de studenten bij de activiteiten als de interactie tussen studenten te bevorderen.

Naast onze communicatieve en actiegerichte aanpak volgen de cursussen het Europese Kader met betrekking tot de taakgerichte aanpak. In de klas komen situaties en nauwe contexten die verband houden met de leerlingen aan de orde.

Speciale nadruk wordt gelegd op de communicatieve aspecten van de taal, zoals mondeling begrip en expressie. In de klas wordt echt materiaal uit de massamedia gebruikt.

Spaans leren. Pagina in opbouw

HIER zie je alles wat deze school te bieden heeft. Om de korting te krijgen moet je het speciale formulier op onze pagina gebruiken om je in te schrijven. Of anders bij de boeking even vermelden dat je via Si Spaans Leren komt.

Let op: verdere communicatie verloopt rechtstreeks met de betreffende school, dus alleen nog maar in het Spaans of Engels.

Stuur ons een appje.