fbpx

Spaans Leren Malaga

Spaans leren in Malaga, Spanje

Ail Malaga is een Spaanse school met xx ervaring die verschillende soorten cursussen aanbiedt voor Spaans leren als vreemde taal. Ze bieden pakketten aan met cursussen Spaans en accommodatie. Hun groepen zijn klein en bieden persoonlijke aandacht. De docenten zijn erg vriendelijk, ervaren en native speaker. Het heeft een zeer ontspannen sfeer, die je uitnodigt om te genieten en plezier te hebben terwijl je je Spaans verbetert.

De school ligt vlakbij de zee en het stadscentrum. Hierdoor kunnen studenten optimaal genieten van Malaga, ‘s middags afkoelen op het strand, buitenactiviteiten doen en/of de historische monumenten van de stad bezoeken terwijl ze Spaans leren.

Awarded TripAdvisor’s travelers choice 2020

HIER zie je alles wat deze school te bieden heeft. Om de korting te krijgen moet je het speciale formulier op onze pagina gebruiken om je in te schrijven. Of anders bij de boeking even vermelden dat je via Si Spaans Leren komt.

Let op: verdere communicatie verloopt rechtstreeks met de betreffende school, dus alleen nog maar in het Spaans of Engels.

Stuur ons een appje.