fbpx

Siebe van der Leij

Vakkundige leerkrachten
Siebe van der Leij

¡Hola!
Mijn naam is Siebe van der Leij en ik ben nieuw in het team van Sí Spaans Leren. Ik heb een half jaar in Bilbao gestudeerd om de taal goed te leren. Mijn liefde voor Spanje en met name het noorden is daar enorm aangewakkerd. Ik ben daarna Spaans gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Na afronding van deze studie ben ik weer teruggegaan naar Spanje, deze keer naar Barcelona waar ik bijna 2 jaar heb gewoond en gewerkt. Ik heb in mijn professionele leven bijna altijd veel met Spanje gewerkt. Omdat voor mij het leven in Spanje niet zonder lekker eten kan ben ik een Baskisch/Spaans restaurant in Haarlem begonnen. Helaas bestaat het niet meer, maar ik kook nog erg graag Spaanse klassieke en moderne gerechten.
Ik vind het erg leuk om mijn liefde voor Spanje en de Spaanse taal (en vergeet het eten niet!) door te geven aan jullie.
¡Hasta pronto!

BLOG

Stuur ons een appje.