fbpx

Flavia-Triguy

Deskundige leraren
Flavia Trigüy

Nou ja, mijn verhaal begon in het verre Chubut (Patagonië-Argentinië), maar daarna ging ik naar Mendoza om te studeren. Later trok ik met mijn lieve Alkmaarse echtgenoot naar Amsterdam, waar we een paar jaar woonden. En niet te vergeten, ik heb zelfs een tijdje in Frankrijk gewoond, dus ik heb ook van dat land mogen proeven.

Ik ben al meer dan 10 jaar bezig met het onderwijzen van de Spaanse taal aan mensen van over de hele wereld. Voordat ik naar Nederland verhuisde, doceerde ik al Spaans in zowel Argentinië als Frankrijk. En nu, hier in Nederland, zet ik mijn passie voor talen voort. Mijn ervaring en passie voor talen stellen me in staat om Spaans te onderwijzen, niet alleen als een docent, maar ook vanuit het perspectief van een student, want ik heb zelf verschillende talen geleerd (Frans, Engels, Portugees en nu Nederlands).

Hier in Alkmaar, waar ik nu woon, heb ik geleerd om elk seizoen te omarmen, zelfs als het Nederlandse winterseizoen een tikkeltje langer lijkt te duren. Maar we hebben onze lampionnen voor Sint-Maarten, Sinterklaas en natuurlijk Koningsdag om ons op te vrolijken.

Ik ben een Alkmaar-fan geworden, en ik wil graag iets terugdoen voor deze stad die me zoveel heeft gebracht. Dus, als je interesse hebt in de Spaanse taal en cultuur, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Mijn deur staat altijd open voor nieuwe avonturen en nieuwe vriendschappen.

Nou ja, dat was een beetje over mij en mijn reis met Si Spaans Leren tot nu toe. 😄 Als je meer wilt weten, laat het me weten!

BLOG

Stuur ons een appje.