fbpx

Vanessa San Roman

Bekwame instructeurs
Vanessa San Román

Ik ben opgegroeid in Durango, gelegen in het bergachtige Baskenland in het noorden van Spanje. Ik kwam voor het eerst naar Nederland als studente en ben er zes jaar blijven wonen en werken. Daarna heb ik gewerkt in de VS en Spanje. Recentelijk ben ik met mijn (Nederlandse) man teruggekomen naar Nederland om ons te vestigen in Alkmaar.
Als studente filologie ontdekte ik al mijn passie voor taalonderwijs. Inmiddels geef ik al 12 jaar zowel Engelse als Spaanse les, o.a. op het Instituto Cervantes in Utrecht. Naast het lesgeven ben ik ook actief geweest als academisch adviseur voor de basisschool en voortgezet onderwijs in Spanje.
Als docente vind ik het belangrijk dat de lessen vooral interactief en inspirerend zijn. Ik houd van een ongedwongen, dynamische sfeer in de klas waar iedereen de gelegenheid krijgt om de taal toe te passen. Ik weet uit ervaring dat het aan de ene kant moeilijk is om een nieuwe taal te leren, maar aan de andere kant ook fantastisch omdat er langzaam een nieuwe wereld voor je open gaat omdat je steeds meer gaat begrijpen.

Stuur ons een appje.