fbpx

Emma Lamuela Meiburg

Ervaren pedagogen
Emma Lamuela Meiburg

¡Hola! Geboren en getogen in het zonnige (én toeristische) Salou. Voor degenen die het niet kennen, het ligt in de buurt van Barcelona. Doordat ik een Nederlandse moeder en een Spaanse vader heb, ben ik tweetalig opgevoed. Ik zat ook nog is op een Catalaanse school dus als kind sprak ik in drie verschillende talen. Mijn passie voor talen en verschillende culturen is met de jaren heen alleen maar gegroeid.

Op mijn 18e besloot ik om naar Nederland te verhuizen en daar te gaan studeren en werken. Ik ben afgestudeerd als Tweedegraads docent Spaans en heb ik vervolgens twee jaar met veel plezier lesgegeven in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Het hele plaatje klopte, maar ik had heimwee en nam het besluit om terug te keren naar Spanje, waar ik momenteel weer woon. Vanuit hier ga ik online lessen verzorgen.

Toen de pandemie aan de deur klopte werden we verplicht om opeens online lessen te verzorgen en nu vind ik het de normaalste zaak van de wereld. De kennis die ik heb over mijn moedertaal en de Spaanse cultuur overbrengen aan anderen, vind ik het allerleukste om te doen. Een taal leren hoort volgens mijn mening niet per definitie saai te zijn. Het tegenovergestelde zelfs! Ik hou ervan als er in mijn lessen een ontspannen sfeer heerst waarin veel interactie is.

Ik kijk er naar uit om je te zien in mijn lessen!

¡Adiós!

Stuur ons een appje.