fbpx

Cursus Spaans Heerhugowaard

Cursus Spaans Heerhugowaard

Onze Spaanse lessen vinden plaats in het Wijkcentrum De Horst in Heerhugowaard. Deze sfeervolle locatie biedt een gezellige bar waar je koffie, thee of andere drankjes kunt halen om mee te nemen naar je les. Bovendien kun je gratis parkeren.

Hier worden onze cursussen Spaans gegeven in Heerhugowaard

Energieke lessen

Bij Si Spaans leren begrijpen we de uitdagingen die volwassen Nederlanders ervaren bij het leren van Spaans, vooral omdat veel bestaande lesboeken te algemeen zijn en niet zijn afgestemd op hun moedertaal. Daarom hebben wij een eigen lesmethode ontwikkeld die specifiek is ontworpen voor onze studenten, die vaak een druk dagelijks leven hebben. Bijvoorbeeld, onze studenten komen soms vermoeid naar de les na een lange dag. Om die reden zorgen wij ervoor dat zij niet nog vermoeider naar huis gaan met een lading huiswerk. In plaats daarvan zitten onze lessen boordevol energie. Het huiswerk dat wij geven is optioneel en niet noodzakelijk om de volgende les te kunnen volgen.

Verder ligt de nadruk in onze leermethode op communicatie. We maken gebruik van ons eigen boek met grammaticaoefeningen. Tijdens de lessen doen wij ook luisteroefeningen en spelen we spelletjes. De lessen duren 75 minuten en worden volledig in het Spaans gegeven, afgestemd op het niveau van de studenten. Op deze manier ben je de hele les effectief bezig met de taal. Als er onduidelijkheden zijn en je begrijpt iets echt niet, dan leggen wij het natuurlijk in het Nederlands uit.

Overweeg daarom om een proefles te volgen en onze methode zelf te ervaren. Daarnaast bieden wij gratis niveautesten aan. Zo kun je precies bepalen welke cursus het beste bij jou past en optimaal profiteren van onze lessen. Ook kun je hier ons volledige aanbod aan cursussen bekijken, inclusief actuele lesdata en inschrijfmogelijkheden. Wij staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je Spaanse taaldoelen.

Stuur ons een appje.