🇪🇸 GRATIS PROEFLESSEN 🇪🇸

- Daalmeer: 31/08 - Alkmaar Centrum: 3/09 - Online: 2/09

Meld je hier aan! Beperkte plaatsen beschikbaar

Karin
KarinStudent Daalmeer
Read More
Met veel plezier heb ik Básico 1 en 2 afgerond en ik kijk uit naar Básico 3! Vanessa en Flavia zijn twee enthousiaste leuke docenten en de groepen zijn klein waardoor je veel kunt oefenen. Ik kan iedereen die Spaans wil leren deze lessen aanbevelen. Bedankt Vanessa en Flavia, groet
Jeanette
JeanetteStudent Krommenie
Read More
In Krommenie heb ik Basic 1 met heel veel plezier gevolgd., met Flavia als docente. Voor iemand die op een leuke manier Spaans wil leren, is dit een echte aanrader! Er wordt in een plezierige en ongedwongen sfeer lesgeven en het is bijna niet te geloven hoeveel je in 10 lessen al heb geleerd. Ik kijk dan ook al uit naar de vervolgcursus, Básico 2👏. Bedankt Flavia en groeten.
Vera
VeraStudent Daalmeer
Read More
Gisteren Básico 1 afgerond.Veel geleerd op een heel leuke manier!! Dank wel Flavia 😊 Nu verder info Spanje en wie weet info de winter weer bij jullie. Lieve groeten,
Maurice
MauriceStudent Daalmeer
Read More
Super goed, leuke en leerzame lessen. Niet twijfelen, gewoon doen.
Wouter
WouterStudent Daalmeer
Read More
10 lessen Básico 1 gevolgd in voorbereiding op onze vakantie naar Mexico. Duidelijk lijn in de les stof prettige locatie goede tijden en onze lerares Tamara was geweldig. Iedereen in de klas kon goed meekomen en wij hebben zeker een goede basis gelegd voor onze vakantie.
Henriëtte
HenriëtteStudent Daalmeer
Read More
Flavia en Vanessa zijn beiden erg enthousiaste en goede docenten. Wat een positieve energie! De lessen zijn heel interactief, waarbij je veel oefent met luisteren en spreken. Afgelopen zomer ben ik 6 weken in Spanje geweest en heb alles wat ik geleerd heb goed kunnen gebruiken. Ik heb twintig lessen gevolgd en heb me hiermee al zo goed kunnen redden. Ik heb de weg kunnen vragen (en ook het antwoord begrepen 😉) , kleine gesprekjes gevoerd, menukaarten kunnen lezen en zelfs een hotelkamer kunnen reserveren via de telefoon. Ik kan Si Spaans Leren van harte aanbevelen!
Saskia
SaskiaStudent Daalmeer
Read More
Básico 1 & 2 gedaan. Superleuke, gezellige maar vooral ook leerzame lessen!! Wij hebben les gehad van Vanessa, een enthousiaste, geduldige en duidelijke lerares vol humor. Wij gaan dan ook met de hele groep verder met Básico 3!
Thea
TheaStudent Alkmaar Centrum
Read More
Wat een heerlijke manier van lesgeven. Heel ongedwongen en ontspannen manier van lesgeven met een superleuke docente. Erg bedankt.👌
Previous
Next

Snel én goed Spaans leren spreken!

Kies voor een cursus Spaans die anders is dan de traditionele taalcursussen! Je spreekt Spaans vanaf het eerste moment en aan de hand van dynamische oefeningen leer je Spaans zonder dat je het door hebt. Kom je een proefles volgen om onze methode zelf te ervaren?

✓ Nadruk op communiceren
✓ Ervaren docenten
✓ Al spelend leren praten
✓ Kleine groepen
✓  Cursus + boek: € 175
✓ Cursusduur 10 weken

Kun je in september niet komen? Geen probleem. We hebben nog en gratis proefles in januari, klik hier voor meer informatie.

Wil je de cursus, bijvoorbeeld, in Daalmeer volgen maar kun je daar de proefles niet volgen?
Dan kun je naar een proefles op een andere locatie komen. Geen probleem.