fbpx

De kracht van Si Spaans leren zijn onze ervaren docenten

Deskundige leraren
FLAVIA TRIGÜY

Docente Spaans en Eigenaar van Si Spaans Leren

De kracht van Si Spaans leren ligt bij onze ervaren docenten. Onze Spaanse en Nederlandstalige docenten spreken Spaans en Nederlands en geven cursussen Spaans online en op locatie. Snel Spaans leren spreken staat centraal in onze lessen, waarbij we nadruk leggen op het spreken en werken met kleine groepen. Onze docenten zijn gediplomeerd en ervaren, en weten precies hoe de taal en grammatica werkt. Bij Si Spaans leren is Spaans leren niet moeilijk, maar leuk!

Vanessa San Román
Irene Ter Avest
Gijske Muijser

Wil je snel Spaans leren spreken? Doe dan mee met onze cursus Spaans! Wij bieden online lessen Spaans en Spaanse lessen op locatie in kleine groepen. Onze Spaanse en Nederlandstalige docenten zorgen ervoor dat je de best gewaardeerde cursus Spaans krijgt.

Bij ons ligt de nadruk op het spreken van de taal. Met onze unieke methode leer je Spaans spreken tijdens het spelen, spelenderwijs. Regelmatig horen we van onze studenten dat ze zonder er hard voor gewerkt te hebben ineens een aardig woordje Spaans spreken. Zou dat komen door onze methode?

Onze oprichters, Flavia en Vanessa, weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om als volwassene een vreemde taal te leren. Daarom hebben ze een eigen lesmethode ontwikkeld die exclusief is ontwikkeld voor volwassen Nederlanders die naast hun (vaak drukke) dagelijks leven Spaans willen leren. Onze lessen zitten vol energie en het huiswerk dat we meegeven kun je doen, maar is niet noodzakelijk om de volgende les te kunnen volgen.

Tijdens onze lessen doen we luisteroefeningen en spelletjes. De nadruk ligt op communiceren, en de lessen duren 75 minuten. We geven de lessen geheel in het Spaans, afgestemd op het niveau van de studenten. Als je ons echt niet begrijpt, leggen we het natuurlijk in het Nederlands uit. Wil je onze methode zelf ervaren? Kom dan een proefles volgen!

Stuur ons een appje.