linea_comilla grisyverdeTamara2Hoi, ik kom oorspronkelijk uit Poznan, Polen en woon sinds een paar jaar in Heerhugowaard. Mijn passie voor de Spaanse taal begon al vroeg op mijn tweetalige middelbare school waar ik intensief Spaans kreeg.
Tijdens mij studie aan de universiteit in Poznan kreeg ik een studiebeurs om mijn studie te vervolgen aan de prestigieuze Complutense Universiteit in Madrid. Daar heb ik gewoond, gewerkt, gestudeerd en ben er tevens werkzaam geweest bij de ambassade om o.a. officiële documenten te vertalen. Sindsdien is het mijn favoriete stad en voel ik mij daar altijd thuis, als het even kan ga ik er graag op bezoek.
Het leukste project wat ik tot op heden heb gedaan was toen ik als vertaalster werd gevraagd om het interview met Pedro Almodóvar te vertalen. Dat was erg spannend en leuk.
Ik ben al meer dan 7 jaar werkzaam als lerares, heb een diploma in Spaanse filologie (taalkunde) en heb altijd met alle leeftijden gewerkt, van jong tot oud, in publieke en privé scholen. Voor mij zijn goede communicatie en plezier hebben de hoofdzaken tijdens het lesgeven en het leerproces. Als jullie meer over mij weten, vraag het mij tijdens de les, wel in het Spaans natuurlijk!linea_comilla grisyverde - Copy