fbpx

Kom je uit Malaga en ben je naar Nederland verhuisd? …ben je gek geworden?” Is wat ik meestal hoor wanneer ik me voorstel…maar blijkbaar is mijn gekte niet tijdelijk want ik woon al 6 jaar in Nederland en ik voel me thuis (ondanks het weer, hè)

Toen ik jonger was had ik besloten om Engels docent te worden want naast mijn passie voor de Engelse taal, wat ik graag doe is mensen helpen. Ik vond het altijd belonend om een “aha-moment!” op de gezicht van mijn studenten te zien en toen ze terugkwamen met de eindresultaten.

….Maar het is dankzij dit land, Nederland, dat ik Spaans docent ben geworden.
Toen ik verhuisde begon ik veel mensen te ontmoeten die verliefd op Spanje en de Spaanse taal waren…en zó begon ik mijn eigen land en taal met andere ogen te zien. Ik besefte dat ik van talen hou en dat ik altijd een nerd over grammatica, het Spaanse taal en de literatuur ben geweest… het werd dus “natuurlijk en duidelijk” dat ik mijn eigen taal en cultuur zou delen.

Zo heb ik een opleiding gevolgd om Spaans docent te worden en een andere manier van onderwijzen te leren.
Meestal studeren mensen Spaans omdat ze een motivatie hebben: de liefde, kans op een betere baan, de cultuur en het eten, naar een Spaanstalig land te verhuizen of beter te kunnen communiceren tijdens de vakantie…en daar help ik mensen heel graag mee.

Tijdens mijn lessen wil ik altijd mijn studenten leren kennen en een gezellige atmosfeer creëren waar mensen zich veilig voelen. Dat geldt zowel voor de lessen online als op locatie ¡Hasta pronto!